Antena 3 CNN Actualitate Acuzațiile aduse fraților Tate de avocatul victimelor: "Vor să fugă din România"

Acuzațiile aduse fraților Tate de avocatul victimelor: "Vor să fugă din România"

Avem mărturia avocatului victimelor care au depus plângere împotriva fraţilor Tate. Jack Beeston acuză că cei doi vor să fugă din România pentru a scăpa de problemele cu legea.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mar 2024   •   09:20

Jack Beeston, avocatul victimelor care au depus plângere împotriva fraţilor Tate, le aduce acuzații grave acestora. El susține că frații Tate vor să fugă din România pentru a scăpa de problemele cu legea, exact cum au plecat şi din Marea Britanie cu ani în urmă.

"Suntem reprezentanţii femeilor britanice care au plănuit să intenteze un proces civil împotriva lui Andrew Tate în Regatul Unit încă de la începutul anului trecut. Ele au depus plângeri la Poliţie între 2013 şi 2015, dar investigaţia penală a fost închisă. Din câte ştim, există un grup diferit de victime din Regatul Unit.

Sunt acuzaţii separate legate de aceeaşi perioadă de timp. De aici puteţi înţelege că există o perioadă de mai mulţi ani în care fraţii Tate sunt acuzaţi că ar fi comis mai multe crime, iar în timpul investigaţiilor s-au mutat în România", a spus Jack Beeston.

Curtea de Apel Bucureşti a dispus amânarea extrădării fraţilor Andrew şi Tristan Tate în Marea Britanie până la soluţionarea dosarului în care au fost trimişi în judecată în România, judecătorii stabilind ca ei să fie puşi în libertate.

×
Subiecte în articol: frații Tate avocat victime
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close