Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, la Forumul Intact Media Group despre educația sportivă: Vom reda parcurile celor care fac sport în aer liber!

Gabriela Firea, la Forumul Intact Media Group despre educația sportivă: Vom reda parcurile celor care fac sport în aer liber!

Gabriela Firea, la Forumul Intact Media Group despre educația sportivă: Vom reda parcurile celor care fac sport în aer liber!
26 Iul 2016   •   11:35

Gabriela Firea a declarat că primăria va pune la dispoziţia celor care vor să facă sport în aer liber parcurile şi spaţiile verzi ale Capitalei. Totodată, administraţia se va ocupa de amenajarea acestora, a mai spus Gabriela Firea, şi nu nişte firme private care ar putea avea interese comerciale.

"Când militezi pentru o activitate sportivă, găseşti soluţii pentru a desfăşura acea activitate şi nu te prevalezi doar de un spaţiu sau altul. Dacă, în schimb, în spatele activităţii sportive sunt interese comerciale, intrăm într-o altă zonă", a spus Gabriela Firea.

Declarațiile au fost făcute la Forumul Intact Media Group despre educația sportivă, care se desfășoară marți dimineață la Palatul Parlamentului, ''Sportul - disciplină cheie pentru dezvoltarea personală''.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Intact Media Group
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close