Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea și Mircea Badea, discurs incendiar la începutul întâlnirii cu telespectatorii

Mihai Gâdea și Mircea Badea, discurs incendiar la începutul întâlnirii cu telespectatorii

Mihai Gâdea și Mircea Badea, discurs incendiar la începutul întâlnirii cu telespectatorii
19 Feb 2016   •   16:13
Întâlnirea dintre vedetele trustului INTACT și telespectatorii a început, la ora 15:00, în Piața Constituției. Primii care au urcat pe scenă au fost Mihai Gâdea și Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii În gura presei, Mircea Badea, a amintit, la începutul întâlnirii cu telespectatorii trustului INTACT, cuvintele actorului Emil Hossu.

Acum câțiva ani, la o întâlnire asemănătoare, un actor extraordinar, a spus niște cuvinte superbe: Vă mulțumim pentru că ne iubiți! Libertate!”

La rândul său, Mihai Gâdea a povestit o întâlnire cu mama unui erou martir de la Revoluție.

În urmă cu puțin timp, am întâlnit pe cineva care m-a impresionat până la lacrimi. Am întâlnit mama unui erou care și-a dat viața pentru libertate. Mama lui Laurențiu Ghenoiu. Laurențiu a fost împușcat în Revoluția din 1989 și sângele său a rămas pe drapelul cu care era înfășurat când a fost împușcat. Și doamna Ghenoiu mi-a înmânat steagul și mi-a spus Voi sunteți cei care trebuie să duceați steagul libertății mai departe”. Toți oamenii liberi merită salutați, încurajați, libertatea nu ne-a fost dată pentru totdeauna, trebuie să luptăm în continuare pentru ea. Vă mulțumim și vă iubim!”

Manifestaţia este o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Antena 3 nu îşi propune ca întâlnirea să se transforme într-un miting împotriva clasei politice.

Vedetele Antena 3 vor, în acest fel, să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close