Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: ”Dacă tu eşti minoritate etnică şi religioasă, de ce candidezi în poporul ăsta”

Gigi Becali, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: ”Dacă tu eşti minoritate etnică şi religioasă, de ce candidezi în poporul ăsta”

Gigi Becali, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: ”Dacă tu eşti minoritate etnică şi religioasă, de ce candidezi în poporul ăsta”
21 Oct 2016   •   08:21

Atac furibund al lui Gigi Becali la adresa lui Klaus Iohannis, după ce președintele a făcut apel la toleranță , în privinţa căsătoriei între persoane de acelaşi sex.

"Noi vorbim de un referendum care a luat semnături de la trei milioane de români şi care s-a cerut la Curtea Constituţională dacă este constituţional sau nu ca să trecem în Constituţie ce înseamnă căsătoria între un bărbat şi o femeie. Noi acum îl băgăm în seamă pe Iohannis, să vedem ce părere are? Noi nu suntem în comuniune cu el, minoritatea lui religioasă este 1% din România, iar noi suntem 90%, noi nu îl întrebăm pe el ce facem noi în ţara noastră! Luther a fost un mare eretic pentru că a rupt din biserică! Mare păcat! Ce contează ce spune Iohannis, că cei ca el oricum nu se mântuiesc! Mai repede se mântuiesc homosexualii decât luteranii! (…) Ce facem noi, ce îl interesează pe el ce facem noi cu Constitutia şi legile noastre? Dacă tu eşti minoritate etnică şi religioasă, de ce candidezi în poporul ăsta, du-te la minoritatea ta!", a declarat latifundiarul la B1Tv.

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Klaus Iohannis
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close