Antena 3 CNN Actualitate Horoscopul zilei - 8 iunie. Aveți parte de cheltuieli neașteptate

Horoscopul zilei - 8 iunie. Aveți parte de cheltuieli neașteptate

Horoscopul zilei - 8 iunie.  Aveți parte de cheltuieli neașteptate
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Iun 2017   •   08:25

Berbec 

Toate ar fi bune și frumoase, dacă nu ar avea tendința să pună sub lupă și să analizeze și ideea de dragoste și de iubire. Dacă simt că sunt obosiți să ia pauză fără comentarii și astfel lucrurile vor merge în ritmul dorit.
Astăzi este o zi bună pentru investiții pe termen lung, flerul și simțul lor financiar este foarte puternic și vor știi cum să îi înmulțească.

Taur  

Sunt convinși că cineva acolo sus îi iubește și mai știu și de ce povestea lor de dragoste se desfășoară într-un anumit ritm. Ar trebui să dea mai multă atenție tulburărilor glandulare. Obțin banii promiși, restul nu mai contează!

Gemeni 

Înțeleg că lucrurile mici sunt cele care fac o poveste de dragoste să fie împlinită – el aduce o floare pentru ea, ea vede că ceașca lui de cafea s-a golit și o umple din nou, el își amintesc că ea bea cafeaua mai dulce. Este direct proporțională cu starea lor de spirit. Ideea de a cumpăra o casă pare a fi o investiție bună, dar au sentimente amestecate cu privire la acest lucru.

Rac  

Mintea lor este preocupată de probleme legate de relații - ce pot da, de ce am nevoie, cum pot comunica, întrebări firești pentru cei care au sau își doresc o relație serioasă. Ei nu prea dau importanță unor simptome și merg la medic doar când nu se mai poate. Au grijă să cheltuiască pentru a-și îmbunătății imaginea și aspectul personal.

Leu  

Vor zburda la propriu, se pare că în cele din urmă, își vor asculta înțelepciunea interioară și vor privi cu alți ochii obiectul afecțiunii lor.
Articulațiile și încheieturile trosnesc? Înseamnă că este momentul să încetinească, să-și tragă sufletul și să-și facă niște analize. Astăzi vor avea surpriza unor cheltuieli neașteptate.

Citiți continuarea pe Click.ro.

×
Subiecte în articol: diplomatie astre zodiac
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close