x close

Fii alături de noi!

Îl mai ştiţi pe eroul din Apuseni? Medicul Radu Zamfir este astăzi cu adevărat fericit

de 03 Feb 2016   •   15:54
Îl mai ştiţi pe eroul din Apuseni? Medicul Radu Zamfir este astăzi cu adevărat fericit 16
Foto: Facebook

Medicul Radu Zamfir, cel care s-a făcut remarcat în accidentul aviatic din Apuseni, în care pilotul Adrian Iovan şi rezidenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa, a lăsat în urmă trauma trăită şi are astăzi motive de fericire.
Şi asta pentru că, în vară, soţia lui, Diana, îi va mai dărui o fetiţă.
„Soţia mea va naşte în iunie o fetiţă! Sunt foarte fericit! Îmi doream foarte mult o surioara pentru fiica mea mai mare. Acum suntem siguri că aşa va fi! Sper ca Diana să fie sănătoasă în ultimul semestru de sarcină şi totul să fie bine la naştere”, a declarat medicul, pentru WOWbiz.ro.

poza

Actualitate

Victor Ponta, despre cel mai mare pericol care pândește PSD-ul

Victor Ponta a vorbit despre cel mai mare pericol care pândeşte Partidul Social Democrat și anume guvernarea de mâna a doua, în cadrul unui interviu la o televiziune de știri.

29 Iul 2016  •  08:41

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Vestea uriașă primită de Delia, în culisele X Factor! Artista e în al 9-lea cer!

Delia va cânta în deschiderea concertului pe care Rihanna îl va susţine în Bucureşti, pe 14 august. În clipa în care a auzit că ea este aleasa, Delia s-a simţit în al 9-lea...

29 Iul 2016  •  08:47

sati