Antena 3 CNN Actualitate Imagini teribile de la accidentul din Pasajul Unirii, Bucureşti. Momentul în care motociclistul se izbeşte de pereţi

Imagini teribile de la accidentul din Pasajul Unirii, Bucureşti. Momentul în care motociclistul se izbeşte de pereţi

Au apărut noi imagini cu accidentul de motocicletă din Pasajul Unirii. Un bărbat şi pasagera aflată în spatele său au ajuns la spital după ce s-au izbit de pereţii pasajului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2024   •   10:43

Pe imaginile surprinse de camera de bord a unei maşini se observă că motociclistul a pierdut controlul după o manevră periculoasă.

Bărbatul i-a tăiat calea unui şofer aflat pe banda a doua şi s-a strecurat printre acesta şi un autobuz care circula pe banda 1.

Motociclistul s-a dezechilibrat si a intrat în plin în perete. Din fericire, şoferii aflaţi în spate au reuşit să frâneze la timp şi i-au evitat pe cei doi răniţi.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu momentul impactului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data de 26 martie, în jurul orei 21,20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie în Pasajul Unirii.

Din primele informaţii, conducătorul unei motociclete care se deplasa în Pasajul Unirii ar fi intrat în coliziune cu peretele pasajului. În urma impactului, atât conducătorul moto, cât şi pasagera au suferit vătămări corporale", transmite Brigada Rutieră într-un comunicat de presă.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier", a transmis Brigada Rutieră.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close