Antena 3 CNN Actualitate Clipe de coșmar în tren! Pasagerii, la un pas de a se sufoca

Clipe de coșmar în tren! Pasagerii, la un pas de a se sufoca

Clipe de coșmar în tren! Pasagerii, la un pas de a se sufoca
Sursa foto: foto- captura Antena 3
17 Aug 2018   •   19:22

Clipe de groază într-un tren ce se deplasa către Constanța. Oamenii se sufocau în tren de căldură, geamurile erau blocate, copiii intrau într-o stare aproape de leșin. 

O pasageră a povestit la Antena 3 exact cum a fost situația. 

„Situația acum în tren.. noi suntem acum în Constanța. Am plecat din Mangalia. Când ne-am urcat în tren, am simțit că suntem într-un cuptor. Am rugat să ni se deschidă niște uși, ni s-a spus că se va da drumul la aer, că se va face cât de cât răcoare. Tot drumul am stat cu ușile închise, cu geamurile închise. Am rugat controlorii să ne deschidă geamurile măcar, au spus că nu se poate. Copilul meu este bolnav de astm, a început să-mi spună că nu poate să mai respiră. Am insistat să facă ceva. Ulterior ne-au deschis un geam. 

Copilul acum tușește. L-am scos acum la aer. Aș fi rezistat, dar efectiv ne adunam de pe jos. Nu se poate așa ceva. Sunt un om care rezistă la tot felul de lucruri, dar chiar așa..”, a spus Mioara Enache, o pasageră. 

Adrian Vlaicu, purtător de cuvânt CFR Călători, a avut o reacție pe acest subiect.

„În acest moment, situația în tren e absolut normală. Călătorii s-au urcat în tren, locomotiva a fost pusă pe tren, aerul condiționat a funcționat o perioadă, însă locomotiva nu a apucat să se răcească atât de tare. După trecerea prin stația Eforie, totul funcționează normal. Trenul circulă în condiții normale în acest moment. 

Niciodată într-o încăpere cu aer condiționat geamurile nu se deschis. Dacă se deschid geamurile, se oprește aerul condiționat. Aerul a funcționat toată perioada. Informația aceasta o am de la șeful de tren. Singurele perioade cât nu a funcționat au fost cele în care au fost restricții de viteză cu 30 km/ h”, a afirmat Adrian Vlaicu, purtător de cuvânt CFR Călători. 

×
Subiecte în articol: tren
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close