Antena 3 CNN Actualitate Inedit Atentate la Bruxelles. Adolescentul american aflat la A TREIA ”întâlnire” cu teroriștii

Atentate la Bruxelles. Adolescentul american aflat la A TREIA ”întâlnire” cu teroriștii

Atentate la Bruxelles. Adolescentul american aflat la A TREIA ”întâlnire” cu teroriștii
Sursa foto: Foto: Facebook
23 Mar 2016   •   09:50

Un tânăr din SUA se poate considera cu adevărat norocos după ce a supraviețuit atentatelor din Boston, Paris și marți dimineață și din Bruxelles.

Mason Wells, în vârstă de 19 de ani, era pe aeroportul aeroportul Zaventem în momentul atentatelor din Bruxelles, scrie Daily Mail.

Mason era însoțit pe aeroport de alți doi prieteni misionari mormoni din Statele Unite. Adolescentul a supraviețuit atentatelor, ajungând la spital cu o ruptură a tendonului lui Ahile, precum și cu arsuri de gradul doi și trei pe față și mâini.

”Este al treilea atac terorist”, a spus tatăl adolescentului, Chad Wells, pentru ABC News, precizând că fiul său a fost implicat în alte atacuri, comise în Paris și Boston.

„Aceasta este cea de-a treia oară când, din păcate, societatea noastră are o conexiune cu explozia unei bombe. Trăim într-o lume periculoasă și nu toată lumea e bună și iubitoare”, a mai spus Chad Wells, pentru ABC News.

Nouă americani au fost răniți în atentatele de la Bruxelles: Mason și cei doi prieteni ai săi, o familie cu cinci membri și un soldat U.S. Air Force.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close