x close

Fii alături de noi!

Câţi bani aruncă turiştii în cele mai faimoase fântâni din lume, inclusiv la Bran, şi ce se întâmplă cu banii

de A.M.P   •   06 Mar 2016   •   19:40
Câţi bani aruncă turiştii în cele mai faimoase fântâni din lume, inclusiv la Bran, şi ce se întâmplă cu banii 482
Foto:pixabay.com
Fântâni care împlinesc dorinţe sau nu, cert este că obiceiul de a arunca un ban în astfel de atracţii turistice generează anual sume importante, în funcţie şi de faima obiectivului. Fontana di Trevi din Roma este un exemplu de succes, iar monedele aruncate într-un singur an de turişti se transformă în sume impresionante.

Fântânile celebre din lume sunt cu adevărat magice dacă ţinem cont că anual se colectează sume frumoase de pe urma acestei superstiţii. Fontana di Trevi, redeschisă după o lungă perioadă în care a fost restaurată, este cu adevărat un exemplu de succes. Numai în anul 2011, vizitatorii au aruncat o sumă totală de peste 1 milion de dolari, banii colectaţi fiind donaţi în scopuri caritabile.

Banii din Fontana di Trevi sunt adunaţi zilnic, media fiind de 3.200 de dolari în 24 de ore.
Continuarea pe adevarul.ro


Banii din Fontana di Trevi sunt adunaţi zilnic, media fiind de 3.200 de dolari în 24 de ore.

Citeste mai mult: adev.ro/o3madn
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati