Antena 3 CNN Actualitate Inedit Coincidențe tragice într-o familie. Toți băieții au ales să se sinucidă

Coincidențe tragice într-o familie. Toți băieții au ales să se sinucidă

Coincidențe tragice într-o familie. Toți băieții au ales să se sinucidă
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Sep 2017   •   16:03

Tragedie fără margini pentru o familie din Irlanda de Nord. În doar șase ani, Patricia și Eddie Ferrin și-au pierdut trei fii, Stephen, 31 de ani, Niall, 19 ani, și Kieran, 24 de ani, toți alegând să-și pună capăt zilelor.

Stephen Ferrin a murit la doar câteva zile după ce s-a întors acasă. Bărbatul, care avea un copil, fusese dat dispărut de câteva zile, scrie Mirror.

„Stephan era tată, frate și un fiu, care era iubit și ne va lipsi mult. Era un tânâr frumos, care avea mulți prieteni. Moartea lui este devastatoare pentru noi, pentru prietenii săi și pentru întreaga comunitate  și ne-ar plăcea să-l îngropăm cu demnitatea și respectul pe care îl merită”, au declarat părinții tânărului.

Kieran, un alt băiat, s-a sinucis în 2014, la cinci luni după ce a fost bătut până a fost lăsat inconștient într-un atac al unei secte.  

Moartea sa a venit la trei ani, după ce fratele său, Niall, a recurs la același gest. Și acest frate a fost victima unui atac al unei secte, pe când avea doar 15 ani.
În familia Ferrin a mai existat  o sinucidere. Verișorul băieților, Christopher, s-a sinucis în 2010, la vârsta de 19 ani.

Patricia și Eddie Ferrin mai au două fete, însă speră din tot sufletul ca acestea vor fi suficient de puternice să nu recurgă la gestul fatal făcut de frații lor.

×
Subiecte în articol: sinucidere sinucideri
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close