Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fenomen rar, petrecut la minus 24 de grade Celsius. Imagini desprinse din filmele SF

Fenomen rar, petrecut la minus 24 de grade Celsius. Imagini desprinse din filmele SF

Un fenomen uluitor poate apărea la temperatura de minus 24 de grade Celsius. Imaginile surprinse în urma unui experiment au ajuns virale pe internet.

Fenomen rar, petrecut la minus 24 de grade Celsius. Imagini desprinse din filmele SF
Sursa foto: TikTok | heywali
de Ioana Mircea    |    10 Ian 2024   •   21:48

O tânără din capitala Norvegiei, Oslo, a decis să realizeze un experiment afară, la o temperatură de minus 24 de grade Celsius. Acesta a fost filmat și distribuit pe TikTok unde a devenit viral, adunând într-un timp scurt peste 350 de mii de aprecieri și peste 1000 de comentarii din partea oamenilor din întreaga lume.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După ce a fiert o cană mare de apă, aceasta a ieșit pe balcon pentru a efectua experimentul. În clipul postat, tânăra a aruncat în aer apa fierbinte, însă în loc să curgă sub formă de lichid, o reacție spectaculoasă a avut loc.

Citește și: Fenomenele fabuloase pe care le poți vedea pe cer în 2024. Momentele în care apare Super Luna

La impactul cu temperatura de -24 de grade Celsius, apa fierbinte s-a transformat într-o ploaie fină de zăpadă înainte de a atinge solul, lucru ce a făcut ca scena să pară ruptă din filmele science fiction.

@heywali That siberian winter hitting differetly #oslo #norway #visitnorway #wintervibes ♬ original sound - SpongeBob background music

×
Subiecte în articol: fenomen ger apa norvegia
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close