Antena 3 CNN Actualitate Inedit Înainte de a intra la cezariană s-a întâmplat ceva ciudat, iar medicii nu mai știau ce se întâmplă: „Doamnă, e peste tot pe dinăuntru!”

Înainte de a intra la cezariană s-a întâmplat ceva ciudat, iar medicii nu mai știau ce se întâmplă: „Doamnă, e peste tot pe dinăuntru!”

Înainte de a intra la cezariană s-a întâmplat ceva ciudat, iar medicii nu mai știau ce se întâmplă: „Doamnă, e peste tot pe dinăuntru!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Karisa Bugal
26 Sep 2017   •   15:11

Se pregătea de cezariană, când medicii au anunțat-o că ceva nu este în regulă.

Karisa Bugal a aflat că suferă de embolie cu lichid amniotic, o complicație extrem de gravă a nașterii, sarcinii sau avortului. Aceasta înseamnă că fluidele care se află în jurul bebelușului se infiltrează în sângele mamei cauzând oprirea tuturor organelor interne, scrie Daily Mail.

Ceea ce era și mai grav este faptul că, deși femeia mai trecuse prin două sarcini, risca de data aceasta să-și piardă viața.

Așa că femeia s-a decis să riște și a ales să facă cezariană totală. Iar la câteva minute după naștere, a murit.

Vizibil mișcat de suferință, soțul femeii, Wes, a mărturisit: „Cum să îi explic eu că mămica lui a murit în timp ce îl aducea pe el pe lume? Mă gândesc mereu la asta. Ce să îi spun când va întreba „Unde este mami?”.

×
Subiecte în articol: nastere avort
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close