x close

Fii alături de noi!

Un italian vinde bălegar de vacă la cutie. Cât te costă un kilogram

de G.S.   •   20 Mar 2016   •   18:12
Un italian vinde bălegar de vacă la cutie. Cât te costă un kilogram 416
Foto: pixabay.com

Un antreprenor din Italia a găsit o soluţie pe cât de inedită, pe atât de eficientă de a face bani. El a început să vândă bălegar de vacă la cutie, recomandat drept îngrăşământ natural.

Numit sugestiv „Real shit”, brandul italianului Federico Lodolini are ca principal produs bălegarul de vacă, ce se vinde ambalat în cutii de 750 de grame (ceea ce înseamnă 12 euro per kilogram), la preţul de 8,9 bucata, conform libertatea.ro.

poza

Actualitate

Loteria Română trece în subordinea Ministerului Economiei

Loteria Romana a fost trecuta din subordinea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) in cea a Ministerului Economiei. Asta dupa ce Guvernul a aprobat in sedinta de marti o ordonanta de urgenta care prevede...

30 Iun 2016  •  00:34

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati