Antena 3 CNN Actualitate Inedit Mesajul dur al unei chelneriţe după ce a primit un bacşiş JIGNITOR de la nişte clienţi

Mesajul dur al unei chelneriţe după ce a primit un bacşiş JIGNITOR de la nişte clienţi

Mesajul dur al unei chelneriţe după ce a primit un bacşiş JIGNITOR de la nişte clienţi
25 Aug 2015   •   14:22

Toată lumea este obişnuită ca atunci când ia masa în oraş şi serviciul e bun, să lase bacşiş. Sau să nu lase, dacă serviciul nu este bun. Este o practică normală. Şi mai este ştiut faptul că majoritatea chelnerilor lucrează pe bacşiş, salariile fiind unele minime. 

Ceea ce a păţit o chelneriţă din New Jersey, SUA, a scandalizat Internetul. Jess Jones a servit o masă de opt persoane şi, când a oferit nota de plată, în valoare de peste 110 dolari, a avut o surpriză neplăcută. Nu doar că nu primise bacşiş, dar oaspeţii au scris pe nota de plată LOL (Laughing Out Loud - râd în hohote) şi "o oră pentru mâncare". 

Ceea ce a înfuriat-o şi a făcut-o să posteze pe Facebook un mesaj pe cât de dur, pe atât de emoţionant.
"Am fost şocată de chitanţa lăsată de cei opt. Preferam să scrie 0 bacşiş, decât "LOL". Chiar dacă au aşteptat o oră mâncarea, paharele le-au fost mereu umplute şi au fost anunţaţi din timp că bucătarii sunt mai ocupaţi decât deobicei. 
(...)
Noi lucrăm pe mărunţiş. Avem nevoie de bacşişuri pentru a plăti facturile. Şi mai plătim şi taxe pentru asta. Muncim din greu şi chiar ne pasă, încercăm în ora pe care o petrecem cu voi să vă facem să vă simţiţi bine. Vă rog fiţi mai buni cu chelnerii voştri. Ştiu că e enervant când lucrurile nu merg bine, dar noi suntem doar nişte mesageri. Nu ne împuşcaţi!"




 
Last night, I was stunned by this receipt that was left for me by a party of eight people. I would have preferred a "$0"...

Posted by Jessica Corinne on 18 August 2015

×
Subiecte în articol: bacsis chelnerita
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close