Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Niciodată nu judeca un erou!” Un salvamar a salvat doi copii de la moarte sigură. Reacția mamei lor i-a șocat pe toți

„Niciodată nu judeca un erou!” Un salvamar a salvat doi copii de la moarte sigură. Reacția mamei lor i-a șocat pe toți

„Niciodată nu judeca un erou!” Un salvamar a salvat doi copii de la moarte sigură. Reacția mamei lor i-a șocat pe toți
Sursa foto: Foto: freeimages.com/elisa williams
de S.T.    |    15 Iun 2016   •   10:12

Un salvamar din California a salvat numeroase vieți și de fiecare dată oamenii i-au fost recunoscători pentru asta.

Însă o întâmplare mai puțin obișnuită l-a marcat.

Un coleg i-a transmis într-o zi că doi copii aflați în larg trebuie avertizați. „Mike m-a sunat și mi-a spus: „Am un cuplu de copii. Trebuie să mă duc le dau un avertisment. Stai cu ochii pe noi””, a relatat el.

Mama copiilor a realizat ce se întâmplă și a început să țipe la ei. Mike a ajuns întâi la băiat iar când s-a întors spre fată a trebuit să intre după ea în apă, să o prindă de păr și să o tragă după el.

Tânărul salvamar povestește că a ajuns la mama micuților când colegul său ieșea din apă cu cei doi copii.

 S-a apropiat de femeie și i-a spus că totul va fi bine și că micuții sunt în siguranță, însă a urmat ceva nebunesc. Un nou tip de panică a cuprins-o pe femeie, ca și cum cel care i-a salvat copiii ar reprezenta o amenințare.

S-a grăbit spre Mike și i-a smuls din brațe copiii. „Nici măcar o mulțumire”, a relatat salvamarul, adăugând că Mike are un aspect mai rebel.

Mike are numeroase tatuaje, are capul ras și o cicatrice lăsată după ce a primit o sticlă în cap. Nu arată prea prietenos, dar a salvat viața celor doi copii și asta merită respect.

 „Asta a fost acum zece ani. Dacă l-ați întreba pe Mike despre asta azi, mă îndoiesc că ar ține minte. Dar eu nu voi uita. După ce am alergat înapoi la turnul meu, mi-am promis că nu voi lăsa propria mea frică sau prejudecată să mă împiedice să recunosc un erou când văd unul”.

Sursa: rd.com

×
Subiecte în articol: california avertisment erou erou tatuaje
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close