Antena 3 CNN Life Oameni Gabi Balint, mesaj tulburător după moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Gabi Balint, mesaj tulburător după moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Gabi Balint, mesaj tulburător după moartea lui Ioan Gyuri Pascu
26 Sep 2016   •   22:46

Ioan Gyuri Pascu a murit. Gabi Balint a postat un mesaj extrem de tulburator, după ce a aflat că Ioan Gyuri Pascu a trecut în nefiinţă, la doar 55 de ani. Cei doi aveau o relaţie foarte apropiată, care data încă de la începutul anilor '90. 

”Te-am cunoscut inainte de '90, cand veneai cu colegii de la Divertis sa ne ridicati moralul inainte de meciurile importante. Ajunsese un reflex, stiam c-avem un meci greu, ca veneati voi pe la noi, nu pentru numele adversarului cu care jucam. Si ne faceati sa simtim c-o sa fie bine, indiferent de rezultat. Pana azi. Azi nu mai e nimic bine.

Dupa ce m-am intors din Spania, de cate ori ne vedeam, vorbeai doar in spaniola cu mine. Vorbeai perfect, era o placere sa te ascult. Bine, era o placere sa te ascult in orice limba. Pareai un super-erou, tu ai fi putut sa ne lasi pe toti cu gura cascata in chineza, rusa si latina. Pana azi. Azi te plangem in romana, ca nu stim sus in cer ce limba se vorbeste, dar sigur ii inveti tu.

Ultima oara te-am vazut la concert pe 7 mai, la Pronconsul. Am ras mult impreuna. Cand m-ai vazut, m-ai intampinat cu comentariul lui Topescu la golul meu cu Argentina. Il stiai pe de rost. Il vazusesi de zeci de ori. Apoi am urcat amandoi pe scena. Eu eram lesinat de emotii, dar stiam ca o sa fie bine. Cum sa nu fie bine, tocmai il vazusem pe Gyuri, ca pe vremuri, ca inainte pe Ghencea, de parca urma un meci important. Daca stiam ca despre meciul asta cu viata e vorba, nu te mai lasam sa te dai jos de pe scena. Sa ne canti si sa ne incanti la nesfarsit! :(

Dumnezeu sa te aiba in paza, prietene!”
, a fost mesajul postat de Gabi Balint pe contul său de Facebook.

×
Subiecte în articol: Ioan Gyuri Pascu Gabi Balint
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close