Antena 3 CNN Life Oameni Mesaj incredibil al unui bărbat aflat într-o situaţie disperată! "Călătoria mea a început"

Mesaj incredibil al unui bărbat aflat într-o situaţie disperată! "Călătoria mea a început"

Mesaj incredibil al unui bărbat aflat într-o situaţie disperată! "Călătoria mea a început"
28 Aug 2015   •   16:54

Un bărbat din Statele Unite ale Americii, care a ajuns în situaţia de a cântări peste 180 de kilograme, a postat un mesaj emoţionant, dar în acelaşi timp motivaţional, pe Facebook.

Bărbatul a explicat că în situaţia asta nu ajungi doar pentru că mănânci mult, ci după ani de zile în care te gândeşti că nu eşti bun de nimic.

"Stau şi mă uit la mine şi mă întreb cum am lăsat să se ajungă aşa departe. În ce punct spui gata, e suficient? Majoritatea spun "nu mai mânca" sau cred că oamenii obezi sunt leneşi. Dar nu e aşa de simplu. E o condiţie şi o stare mentală în care ajungi după ani de zile în care te gândeşti că nu eşti bun de nimic. Este mult mai mult decât mâncare", a scris bărbatul.

El a postat o fotografie în sala de forţă, în care spune că îşi doreşte să slăbească 90 de kilograme. "Călătoria mea pentru a slăbi 90 de kilograme a început. Fără diete, fără băuturi miraculoase. Doar eu împotriva corpului şi minţii mele. O să fac asta! Pentru familie. În fine, pentru prima oară în viaţa asta, pentru mine", a mai spus el.

Americanul a primit mii de încurajări şi mesaje de susţinere pe Facebook.

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close