x close

Fii alături de noi!

Profețiile lui Nostradamus, interpretate de un ardelean

de 09 Ian 2016   •   18:08
Profețiile lui Nostradamus, interpretate de un ardelean 16
Previziunile lui Nostradamus au captat de-a lungul timpului atenția tuturor. Pe de-o parte, datorită „preciziei” pe care multe dintre viziunile medicului francez au avut-o, iar, pe de altă parte, datorită fatalității care a fost cuprinsă în numeroase catrene. Teama de sfârșitul lumii, sau simpla curiozitate, i-a determinat așadar pe mulți să interpreteze scrierile lui Nostradamus, pentru a desluși misterul și a putea afla „adevărul”, scrie voceatransilvaniei.ro.

Printre cei care au analizat cu atenție catrenele lui Nostradamus se află și ardeleanul Raul Sorin Fântâna, doctor inginer în Managementul Afacerilor Internaționale și doctorand în Cibernetică și Statistică la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

În vârstă de 57 de ani și originar din Brașov, Raul Sorin Fântâna a relatat pentru Vocea Transilvaniei care este modalitatea prin care catrenele lui Nostradamus pot fi înțelese.
poza

Show

Cristina Spătar, gest surprinzător pentru fostul soț de ziua lui

De ziua fostului ei soț, Cristina Spătar a făcut un gest surprinzător. Vedeta a postat pe Facebook o fotografie în care apare la pieptul lui Alin Ionescu, în ciuda scandalului în care au fost...

24 Sep 2016  •  23:03

sati