x close

Fii alături de noi!

Profețiile lui Nostradamus, interpretate de un ardelean

de 09 Ian 2016   •   18:08
Profețiile lui Nostradamus, interpretate de un ardelean 16
Previziunile lui Nostradamus au captat de-a lungul timpului atenția tuturor. Pe de-o parte, datorită „preciziei” pe care multe dintre viziunile medicului francez au avut-o, iar, pe de altă parte, datorită fatalității care a fost cuprinsă în numeroase catrene. Teama de sfârșitul lumii, sau simpla curiozitate, i-a determinat așadar pe mulți să interpreteze scrierile lui Nostradamus, pentru a desluși misterul și a putea afla „adevărul”, scrie voceatransilvaniei.ro.

Printre cei care au analizat cu atenție catrenele lui Nostradamus se află și ardeleanul Raul Sorin Fântâna, doctor inginer în Managementul Afacerilor Internaționale și doctorand în Cibernetică și Statistică la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

În vârstă de 57 de ani și originar din Brașov, Raul Sorin Fântâna a relatat pentru Vocea Transilvaniei care este modalitatea prin care catrenele lui Nostradamus pot fi înțelese.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Cătălin Botezatu: „Am fost sechestrat în Danemarca şi urma să fiu lichidat”

Invitat în direct, la „Un show păcătos”, Cătălin Botezatu a vorbit despre perioada neagră a vieţii sale. Designerul spune că a fost chiar la un pas să fie lichidat în...

30 Iun 2016  •  10:42

sati