Antena 3 CNN Actualitate Inedit Rămășițele unui "avion-fantomă", descoperite de un vânător, în Columbia Britanică. Misterul aeronavei a fost deslușit

Rămășițele unui "avion-fantomă", descoperite de un vânător, în Columbia Britanică. Misterul aeronavei a fost deslușit

Bucăți dintr-un avion, despre care s-a crezut că a dispărut acum zeci de ani, au fost găsite de un vânător, în Columbia Britanică.

Rămășițele unui "avion-fantomă", descoperite de un vânător, în Columbia Britanică. Misterul aeronavei a fost deslușit
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    19 Noi 2023   •   22:14

Un vânător din Columbia Britanică a dat, pe data de 3 noiembrie peste rămășițele unui fuzelaj de avion și a raportat descoperirile sumbre la Poliția Regală Canadiană.

Ofițerii ajunși la fața locului pentru a cerceta avionul au ajuns la concluzia că învelișul acestuia, fără motor, aripi, uși sau scaune, era probabil mai vechi de două decenii. Anchetatorii au presupus că aeronava a fost distrusă în urma unui accident, dar nu au fost găsite cadavre, în apropiere.

După ce au cercetat locul unde a avut loc presupusul impact, ofițerii au ajuns la concluzia că avionul se afla acolo de zeci de ani. Însă, într-un comunicat de presă ulterior, RCMP a amplificat misterul după ce a declarat că nu au fost semnalate dispariții ale unor avioane sau pasageri. 

La scurt timp, însă, membrii Asociației Civile de Căutare și Salvare Aeriană din Canada au oferit explicații. Specialiștii în căutări au plasat aeronava pe un vârf de munte vara trecută, ca recuzită pentru programe de antrenament, a relatat prima dată presa locală Castanet, potrivit theguardian.com

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close