Antena 3 CNN Actualitate Inedit Rudele îi săpaseră deja mormântul. Nu au putut să povestească despre acest secret timp de 20 de ani

Rudele îi săpaseră deja mormântul. Nu au putut să povestească despre acest secret timp de 20 de ani

Rudele îi săpaseră deja mormântul. Nu au putut să povestească despre acest secret timp de 20 de ani
Sursa foto: sursa: punct.tv
29 Aug 2016   •   20:27

În august 1981 soții Larisa și Vladimir Savițki se întorceau acasă după luna lor de miere. Ei s-au căsătorit primăvara, însă au hotărât să-și petreacă luna de miere vara, deoarece Larisa era studentă și nu vroia să-și întrerupă studiile.

Tinerii căsătoriți au decolat din aeroportul Komsomolsk-pe-Amur spre localitatea natală Blagoveshchensk. Ei aveau locurile în secțiunea din spate a avionului, unde au dormit liniștiți în timpul zborului.

Deodată Larisa s-a trezit din cauza unei lovituri îngrozitoare. La înălțimea de 5200 de metri avionul lor s-a ciocnit de un bombardier militar Tu-16! Avionul de pasageri a suferit ruperea aripilor și secționarea părții superioare a fuzelajului.

''Pretutindeni se auzeau țipete. Mi-am întors privirea spre soțul meu și am văzut că el era deja mort — a decedat din cauza fragmentelor care l-au lovit. Mi-am luat rămas bun de la el și am început să mă pregătesc de moarte

În timp ce cădeam, deodată am văzut în fața ochilor momente din filmul american „Se mai întâmplă și minuni” (Miracles Still Happen), pe care-l văzusem recent la cinematograf. Eroina principală a filmului nimerise într-o catastrofă aeriană și, ghemuindu-se în scaun, cădea spre junglă.

Urmând exemplul ei, m-am mutat pe scaunul de lângă hublou ca să pot vedea ce distanță este până la pământ și m-am agățat de el cu toată forța'', a povestit femeia.

Larisa și-a recăpătat cunoștința peste câteva ore de la cădere. Ea era unica supraviețuitoare din cei 38 de pasageri.

''Când am deschis ochii, l-am văzut pe soțul meu, care se afla la câțiva metri depărtare de mine. El parcă vroia să mă vadă și astfel să-și ia rămas-bun de la mine.''

Continuarea, pe punct.tv.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close