Antena 3 CNN Actualitate Inedit Sfârșitul lumii este tot mai aproape! Pasajul biblic care dă fiori. Ce se întâmplă pe 23 aprilie

Sfârșitul lumii este tot mai aproape! Pasajul biblic care dă fiori. Ce se întâmplă pe 23 aprilie

Sfârșitul lumii este tot mai aproape! Pasajul biblic care dă fiori. Ce se întâmplă pe 23 aprilie
12 Apr 2018   •   10:25

Sfârșitul lumii ar putea veni pe 23 aprilie. Cel puțin asta susține o nouă teorie conspiraționistă.

Potrivit teoreticienilor, codurile biblice sugerează că sfârșitul lumii este iminent, iar Pământul va fi distrus în 23 aprilie. Apocalipsa 12: 1-2 sugerează despre un pasaj din Biblie care indică a doua venire a lui Iisus Hristos pe pământ: "Un semn mare apare pe cer: o femeie înfășurată în Soare, Luna sub picioarele ei și o coroană de douăsprezece stele pe cap. Ea, era însărcinată și țipă în durerile nașterii".

Pe 23 aprilie, Soarele și Luna vor fi în Fecioară, la fel ca Jupiter, care reprezintă Mesia. Experții au respins inițial această afirmație atunci când au descoperit că această aliniere are loc la fiecare 12 ani. David Meade, un teoretician al conspirației creștine, este principalul expert care sugerează că vine, totuşi, sfârșitul.

Meade prezice, de asemenea, că un sistem planetar mitologic cunoscut sub numele de "Planet X" sau Nibiru, cum mai este cunoscut, va apărea pe 23 aprilie.

El a spus: "În această perioadă, 23 aprilie 2018, luna apare sub picioarele constelației Fecioarei. Soarele pare să o îmbrace cu precădere pe Fecioară. Cele 12 stele includ o nouă stea, a Leului, iar cele trei aliniamente planetare Mercur, Venus şi Marte - se combină pentru a face un grup de 12 stele pe capul Fecioarei. "

„Deci, constelațiile Fecioara, Leul, Serpens, Ophiuchus reprezintă un singur semn, care se întâmplă o dată într-un secol, exact așa cum este descris în capitolul 12 al Apocalipsei".

NASA a negat că ar exista "Planet X", numind totul ca fiind o farsă. Mai mult, Jonathan Sarfati sugerează că fenomenul a avut loc de patru ori în ultimul mileniu, iar noi suntem încă aici, scrie Mirror.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close