x close

Fii alături de noi!

Și-a dorit un cățel însă părinții nu au lăsat-o să îl adopte. Apelul ei a devenit viral pe Facebook

de A.M.P   •   16 Mar 2016   •   23:06
Și-a dorit un cățel însă părinții nu au lăsat-o să îl adopte. Apelul ei a devenit viral pe Facebook  482
Foto: twitter/clara foster

Ce faci atunci când îți dorești cu ardoare un câine dar părinții nu îți dau voie să aduci animale în casă? Îi păcălești folosindu-te de puterea rețelelor de socializare și le demonstrezi imposibilul.

Sau, cel puțin așa a făcut o adolescentă din Houston, SUA, care și-a convins tatăl să o lase să adopte un cățeluș doar după ce obține 100.000 de redistribuiri la un mesaj postat pe Twitter, scrie Mirror.

Iar apelul ei a devenit deja viral. De la postarea apelului, pe 3 martie, Clara Foster a acumulat peste 50.000 de mii de retweet-uri.

 

 

poza

Actualitate

Culmea alegerilor! Un primar liberal, cercetat de DNA pentru corupţie, a depus jurământul

Primarul liberal al comunei sucevene Şcheia, Vasile Andriciuc, cercetat de DNA pentru presupuse fapte de corupţie şi aflat sub control judiciar, a depus, luni, jurământul în faţa Consiliului Local (CL), pentru preluarea unui al patrulea mandat.

27 Iun 2016  •  17:26

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

50 Cent a fost arestat în Caraibe

Rapperul american Curtis James Jackson III, cunoscut sub numele de scenă 50 Cent, a fost arestat după ce a susţinut un concert în Caraibe în timpul căruia a fredonat versurile necenzurate ale piesei '...

27 Iun 2016  •  17:26

sati