Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a găsit mașina furată, alături de un bilet și o sumă de bani. Motivul a devenit viral

Și-a găsit mașina furată, alături de un bilet și o sumă de bani. Motivul a devenit viral

Și-a găsit mașina furată, alături de un bilet și o sumă de bani. Motivul a devenit viral
Sursa foto: Foto: Facebook/Erin Hatzi
03 Ian 2018   •   23:05

Erin Hatzi din Portland credea că i-a fost furată mașina, așa că a făcut o plângere la poliție. A doua zi, însă, mașina a reapărut în fața casei, alături de un bilet și o sumă de bani.

„Bună,

Îmi pare foarte rău pentru că ți-am furat mașina. L-am trimis pe un prieten cu cheile pentru a-mi aduce mașina, un Subaru roșu, și s-a întors cu mașina ta. Nu m-am uitat la mașină decât abia dimineață și mi-am zis: asta nu este mașina mea!

Poftim niște bani pentru benzină și îmi cer iertare pentru șocul și supărarea pe care ți le-am cauzat cu siguranță. Îmi pare rău pentru greșeală!”, scria în biletul care a devenit viral pe Internet.

Polițiștii au confirmat faptul că la modelele mai vechi de Subaru este posibil ca aceeași cheie să poată fi folosită la mai multe mașini. Așa se explică faptul că prietenul persoanei care a scris biletul a putut să descuie mașina și să plece cu ea, potrivit oregonlive.com.

×
Subiecte în articol: masina bani suma
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close