Antena 3 CNN Actualitate Inedit O femeie care susține că a murit și a înviat a dezvăluit ce a văzut pe lumea cealaltă: "Era o plajă și un bărbat ciudat"

O femeie care susține că a murit și a înviat a dezvăluit ce a văzut pe lumea cealaltă: "Era o plajă și un bărbat ciudat"

O tânără care susţine că a murit și a revenit la viață a dezvăluit cum este pe lumea cealaltă.

O femeie care susține că a murit și a înviat a dezvăluit ce a văzut pe lumea cealaltă: "Era o plajă și un bărbat ciudat"
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Apr 2024   •   23:04

Courtney Santiago, în vârstă de 32 de ani, susţine că a fost moartă aproximativ 40 de secunde în timpul unei traume.

Tânăra a făcut un RMN la sân în iulie anul trecut. După ce a fost introdusă perfuzia intravenoasă, corpul ei a intrat în șoc și ritmul cardiac și tensiunea arterială au scăzut brusc. În câteva secunde, și-a pierdut cunoștința.

Într-un videoclip pe TikTok, Courtney Santiago a spus: "Nu exista niciun concept al timpului, doar sentimentul de pace completă."

"Nu mă preocupa că las în urmă corpul meu, viața mea, fiul meu sau familia și prietenii mei - nimic din toate acestea nu părea important", a spus ea.

@c.aileenphotography Replying to @danibgray NDE Part 1 #fyp #fypシ #nde #neardeathexperences #spirituality #spiritualtiktok ♬ original sound - Courtney

Femeia spune că a alunecat într-un vis, unde se afla pe plajă în fața unui bărbat pe care nu-l cunoştea. Bărbatul i-a spus că totul era în regulă și că nu era momentul ei să plece încă.

Potrivit ei, peisajul din vis a început să se schimbe brusc. Se afla în munți, apoi în curtea din spate a casei din copilărie și în alte locuri.

Când s-a trezit, nu a putut vorbi și corpul i s-a simțit complet rigid, povesteşte ea.

"Sunt 100% sigură că ceea ce am văzut a fost „intermediarul” și a fost mult mai mult decât un episod de leșin", a spus femeia.

×
Subiecte în articol: tanara plaja lumea cealaltă înviat
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close