Antena 3 CNN Actualitate IOAN GYURI PASCU A MURIT. Jojo: Gyuri era cu adevărat special; era definiţia artistului frumos boem

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Jojo: Gyuri era cu adevărat special; era definiţia artistului frumos boem

 IOAN GYURI PASCU A MURIT. Jojo: Gyuri era cu adevărat special; era definiţia artistului frumos boem
Sursa foto: sursa foto: Facebook
26 Sep 2016   •   09:14

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Ioan Gyuri Pascu era definiţia artistului frumos boem, un amestec exploziv de talent, carismă şi inteligenţă umană şi artistică, spune Cătălina Grama (Jojo), care a fost colegă cu actorul în grupul Divertis, potrivit Agerpres.

"Gyuri era cu adevărat special, aş putea spune unic chiar. Un amestec exploziv de talent, carismă şi inteligenţă umană şi artistică. V-a bucurat de-a lungul vieţii sale pe mulţi dintre voi cu umorul lui fantastic, mai ales în perioada anilor săi la Divertis. A făcut film şi teatru, a scris şi a cântat din toată inima cu mesaj, boem, aşa cum i-a stat lui cel mai bine. Gyuri era definiţia artistului frumos boem, a artistului real, interesat mereu de artă şi de ceea ce poate face pentru ea şi prin intermediul ei cu chitara, stiloul sau un scenariu în mână", a scris Jojo, pe pagina sa de Facebook.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Totodată, actriţa îi mulţumeşte lui Ioan Gyuri Pascu pentru toate momentele petrecute împreună.

"L-am preţuit şi a fost primul om cu care am avut primul schimb de replici la prima mea apariţie în cadrul grupului Divertis. Îi datorez multe dintre personajele mele, mult din curajul şi îndrăzneala pe care le-am căpătat jucând comedie. M-a încurajat şi m-a inspirat frumos şi unic de fiecare dată. (...) Eu aşa te voi păstra în suflet şi în minte, dragul meu Ioan Gyuri Pascu... Ca pe un om şi artist plin de viaţă şi umor, râzând cu sufletul deschis către viaţă. Cerul e mai bogat acum. Condoleanţe familiei şi tuturor celor apropiaţi. Să nu ne uiţi niciodată. Noi cu siguranţă nu te vom putea uita", a arătat Jojo.

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineaţă, la vârsta de 55 de ani.

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close