Antena 3 CNN Actualitate Judecătoarea filmată când se droga din farfurie cere să fie eliberată din arest. Motivul invocat la Curtea Supremă

Judecătoarea filmată când se droga din farfurie cere să fie eliberată din arest. Motivul invocat la Curtea Supremă

Judecătoarea din Suceava, filmată când se droga din farfurie, cot la cot cu traficanții pe care îi proteja de dosarele DIICOT, cere să fie eliberată din arest.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   16:31

În imaginile obținute în exclusivitate de Antena 3 CNN se vede cum judecătoarea Ana Maria Chirilă, care avea o relație amoroasă cu unul dintre interlopii pe care îi proteja, prizează cocaină.

La audieri, magistrata care s-ar fi drogat inclusiv de față cu copiii săi minori, a invocat faptul că aceștia au nevoie de o mamă.

Vorbim despre informații revoltătoare care vin din acest caz. Pe de o parte, Ana Maria Chirilă a fost trimisă în judecată pentru faptul că i-ar fi ajutat pe interlopii din Suceava să scape basma curată sau să afle în momentul în care procurorii DIICOT urmau să facă descinderi la ei acasă.

În GALERIA FOTO puteți urmări mai multe imagini cu judecătoarea Ana-Maria Chirilă, surprinsă în momentul în care consumă droguri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe de altă parte, există la dosar dovezi care arată cum Ana Maria Chirilă se droga alături de unii dintre interlopi, pe care îi ruga să îi aducă substanțe interzise. Ba mai mult decât atât, procurorii care au trimis-o în judecată susțin faptul că au fost dăți inclusiv când Ana Maria Chirilă s-ar fi drogat în casă, acolo unde erau prezenți inclusiv copiii ei.

Ea este judecată acum alături de concubinul ei. Vorbim despre un bărbat din Suceava, acuzat la rândul său de mai multe infracțiuni și alături de un bărbat care s-ar fi ocupat cu acte de cămătărie și care ar fi beneficiat de protecția acestei judecătoare în sala de instanță.

Astăzi le-a spus judecătorilor de la Curtea Supremă că își dorește să fie scoasă din arest preventiv, întrucât acolo nu își poate pregăti apărarea, având în vedere acuzațiile grave care i se aduc, iar magistrații Curții Supreme au rămas în pronunțare vizavi de cererea ei.

×
Subiecte în articol: judecatoare Suceava consum de droguri
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close