x close

Fii alături de noi!

Jurnalistul Radu Călin Cristea confirmă existența mesajului care anunță moartea Regelui Mihai: Este o cutumă

de 30 Dec 2015   •   20:21
Jurnalistul Radu Călin Cristea confirmă existenţa mesajului prin care principesa Margareta anunţă decesul Regelui Mihai. În emisiunea Esenţial, acesta a afirmat că înregistrarea mesajului este o cutumă, acesta fiind refăcut de două ori pe an.

Un jurnalist foarte apropiat de familia regală susţine, pentru flux24.ro, că Principesa Margareta ar fi înregistrat deja, la televiziunea publică, mesajul prin care anunţă decesul tatălui său, Majestatea Sa, Regele Mihai.

În jurul Casei Regale a izbucnit în ultimele zile un uriaş scandal public, mai mulţi jurnalişti apropiaţi regalităţii acuzând faptul că Regele Mihai a fost izolat, miza find moştenirea uriaşă pe care acesta o va lăsa.

Citiți și: Scandalul din jurul Case Regale ia amploare. Cine vrea să dea șah la Rege
poza

Actualitate

Procurorii, dezinteresați să ancheteze cazul Condrea

Procurorii par dezinteresați să ancheteze cazul Condrea și accidentul rutier în urma căruia s-a spus că a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, potrivit unor informații prezentate vineri, la emisiunea...

27 Mai 2016  •  20:39

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati