x close

Fii alături de noi!

Jurnalistul Radu Călin Cristea confirmă existența mesajului care anunță moartea Regelui Mihai: Este o cutumă

de 30 Dec 2015   •   20:21
Jurnalistul Radu Călin Cristea confirmă existenţa mesajului prin care principesa Margareta anunţă decesul Regelui Mihai. În emisiunea Esenţial, acesta a afirmat că înregistrarea mesajului este o cutumă, acesta fiind refăcut de două ori pe an.

Un jurnalist foarte apropiat de familia regală susţine, pentru flux24.ro, că Principesa Margareta ar fi înregistrat deja, la televiziunea publică, mesajul prin care anunţă decesul tatălui său, Majestatea Sa, Regele Mihai.

În jurul Casei Regale a izbucnit în ultimele zile un uriaş scandal public, mai mulţi jurnalişti apropiaţi regalităţii acuzând faptul că Regele Mihai a fost izolat, miza find moştenirea uriaşă pe care acesta o va lăsa.

Citiți și: Scandalul din jurul Case Regale ia amploare. Cine vrea să dea șah la Rege
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Jean-Claude Van Damme, ieşire nervoasă în timpul unui interviu. Nimeni nu s-a aşteptat la aşa ceva - VIDEO

Jean-Claude Van Damme a avut un exces de furie în timpul unui interviu acordat pentru un post televiziune australian, după o serie de întrebări ce l-au deranjat, inclusiv una despre fosta lui aventură cu...

30 Iul 2016  •  16:47

sati