Antena 3 CNN Actualitate Justiție Răsturnare de situație în cazul celebrului cântăreț român care și-a înjunghiat iubita de 11 ori

Răsturnare de situație în cazul celebrului cântăreț român care și-a înjunghiat iubita de 11 ori

 Răsturnare de situație în cazul celebrului cântăreț român care și-a înjunghiat iubita de 11 ori
05 Mar 2016   •   11:44

Şocat de fapta manelistului Dan Drăghici, unul dintre prietenii lui, şi el cântăreţ, a lăsat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care se arată şocat de cele întâmplate, scrie Libertatea.

„M-am trezit ieri de dimineaţă şi am primit această veste, care m-a cutremurat şi mi-a tulburat liniştea. Azi m-am trezit tot cu gândul la el, la prietenul şi fratele meu mai mare Dan Drăghici. Îmi e greu să cred că e real ce s-a întâmplat, pentru că îi ştiu felul, ştiu ce om bun e, ce suflet are, ce iubitor e. Îl ştiu bine pentru că el a fost ca un frate mai mare sau poate ca un tată şi, în ciuda viciului pe care îl avea îmi dădea numai sfaturi bune. Acesta era defectul lui (…) Acest om a iubit-o pe această femeie şi era numai cu gândul la ea. Noi oamenii avem nişte nervi şi la un moment dat nu ne putem controla, iar el era un gelos de nedescris. Îmi pare rău pentru el”, a scris acesta, pe reţeaua de socializare.

×
Subiecte în articol: manelist
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close