Antena 3 CNN Actualitate Justiție Şerban Nicolae: DNA trebuie refăcută din temelii

Şerban Nicolae: DNA trebuie refăcută din temelii

Şerban Nicolae: DNA trebuie refăcută din temelii
12 Feb 2018   •   12:13

Senatorul PSD Şerban Nicolae a precizat, luni, că DNA trebuie refăcută din temelii, credibilitatea instituţiei fiind prăbuşită, iar lupta anticorupţie - una selectivă, el apreciind, totodată, că procurorul şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, nu mai poate rămâne la conducere.

„Noi am aflat că lupta anticorupţie era una selectivă. Dacă prindeai un corupt nu-l sancţionai, încercai să-l forţezi să îţi dea un alt corupt mai interesant sau mai important. Au fost distruşi oameni, cariere, familii. Dacă ar fi fost o luptă anticorupţie, atunci ar fi fost sancţionaţi toţi corupţii descoperiţi. Am ajuns într-un moment foarte grav în care DNA ar trebui refăcută din temelii”, a spus Şerban Nicolae.

El a arătat că DNA este „profund coruptă” în momentul de faţă şi „profund afectată de o boală foarte gravă, internă”, în condiţiile în credibilitatea instituţiei s-a prăbuşit.

Întrebat dacă Laura Codruţa Kovesi ar trebui să-şi dea demisia, Şerban Nicolae a răspuns: „Din punctul meu de vedere nu mai poate rămâne în fruntea acestei instituţii”.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Mugur Isărescu lasă de înţeles că se va ajunge la îngheţarea salariilor în România
x close