Antena 3 CNN Actualitate Klaus și Carmen Iohannis, poză pe X (Twitter) alături de Joe și Jill Biden. Ce semnifică "V"-ul de pe cureaua soției președintelui român

Klaus și Carmen Iohannis, poză pe X (Twitter) alături de Joe și Jill Biden. Ce semnifică "V"-ul de pe cureaua soției președintelui român

Președintele Klaus Iohannis a postat pe contul oficial X (Twitter) o fotografie în care apare, împreună cu Carmen Iohannis, alături de președintele american Joe Biden și de Jill Biden.

Klaus și Carmen Iohannis, poză pe X (Twitter) alături de Joe și Jill Biden. Ce semnifică "V"-ul de pe cureaua soției președintelui român
Sursa foto: X (Twitter) @KlausIohannis
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Sep 2023   •   16:58

"Participare la recepția oferită liderilor de Președintele SUA, Joe Biden, și de Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, cu ocazia celei de-a 78-a Adunări Generale a Națiunilor Unite", este explicația postată de Iohannis.

"A fost o scurtă întrevedere a celor doi șefi de stat în marja participării la a 78-a Adunare Generală a Națiunilor Unite. Anterior, președintele român a susținut în plenul Adunării Generale un discurs centrat pe politica externă a României și pe direcția acesteia, în viitor.

Ieri, Klaus Iohannis s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, pe care l-a asigurat de susținerea, în continuare, a României față de Ucraina, în contextul războiului declanșat de Rusia", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Vasile Marcu.

Citește și: Klaus Iohannis, anunț despre problema cerealelor din Ucraina, după întâlnirea cu Zelenski: "Am găsit soluții"

În contextul în care fotografia distribuită, joi, de președintele român pe rețeaua de socializare nu este foarte bogată în amănunte de natură politică, atenția internauților s-a concentrat asupra ținutei Primei Doamne, Carmen Iohannis.

Ei au remarcat că accesoriul purtat de aceasta, și anume, cureaua de culoare albă, are sigla casei de modă Valentino iar prețul poate depăși 1.000 de dolari, conform informațiilor disponibile din surse deschise.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close