Antena 3 CNN Actualitate La moţiune, Valeriu Steriu le întoarce spatele foştilor aliaţi: „Este scandalul între soacră și noră”

La moţiune, Valeriu Steriu le întoarce spatele foştilor aliaţi: „Este scandalul între soacră și noră”

La moţiune, Valeriu Steriu le întoarce spatele foştilor aliaţi: „Este scandalul între soacră și noră”
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Aug 2016   •   17:41

Chiar dacă PMP critică în mod constant Executivul, când este vorba despre o moţiune de cenzură lucrurile stau altfel, dovedind că partidul lui Traian Băsescu are un dublu limbaj.

Preşedintele executiv al PMP, fost şef al UNPR, Valeriu Steriu, s-a lepădat total de foştii aliaţi din PSD şi ALDE, după trecerea în tabăra lui Băsescu. El consideră că PSD nu va avea majoritatea parlamentară nici împreună cu ALDE. „Le lipsesc foarte multe (voturi - n. red), de aceea cred că e doar un exercițiu de imagine”, a spus Steriu pentru www.psnews.ro.

Steriu a subliniat că PMP nu va susţine moţiunea PSD: „Este o inițiativă a lor, și-au luat probabil viteză în direcția respectivă. E cu siguranță un proiect pe care nu știu dacă și l-au numărat și în voturi, cred că doar în imagine. Și cu asta cred că merg ei la drum. Noi nu susținem o astfel de inițiativă, este strict a lor. Este scandalul între soacră și noră pe care îl fac”, a declarat fostul preşedinte UNPR.

 

×
Subiecte în articol: Valeriu Steriu
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close