Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru tineri au aruncat cu cocktailuri Molotov în dormitorul unei case din Arad. Motivul halucinant al atacului

Patru tineri au aruncat cu cocktailuri Molotov în dormitorul unei case din Arad. Motivul halucinant al atacului

Patru tineri au fost arestaţi în Arad după ce au atacat, cu cocktailuri Molotov, o casă din localitatea Şofronea, în urma unor neînţelegeri.

Patru tineri au aruncat cu cocktailuri Molotov în dormitorul unei case din Arad. Motivul halucinant al atacului
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2023   •   09:34

Tinerii, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, sunt cercetaţi pentru distrugere şi tentativă de omor, după ce au aruncat coktailuri molotov în dormitorul unei case din județul Arad, din cauza unor neînțelegeri privind un scuter.

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, cei patru tineri şi-au atacat victima pe timp de noapte.

"După ce au spart geamul locuinţei cu o piatră, au aruncat mai multe obiecte explozive artizanale (cocktail Molotov) în interiorul dormitorului şi pe faţada casei. În cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţi, propunere ce a fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile", au transmis procurorii.

Iniţial, cei patru au fost cercetaţi pentru distrugere, însă ulterior cercetările au fost extinse şi pentru tentativă de omor, iar dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat vineri, pentru Agerpres, că victima atacului vânduse un scuter cu suma de 4.500 de euro unuia dintre agresori. După ce vehiculul s-ar fi stricat, acesta a vrut să-l returneze, însă pentru că nu s-a înţeles cu vânzătorul, a vrut să se răzbune.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close