Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru tineri au murit și unul este în comă, după un accident teribil în Dorna Candrenilor: Mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp

Patru tineri au murit și unul este în comă, după un accident teribil în Dorna Candrenilor: Mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp

Patru tineri au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp, în Dorna Candrenilor, județul Suceava. Un al patrulea, care se afla în autoturism, a ajuns în comă la spital.

Patru tineri au murit și unul este în comă, după un accident teribil în Dorna Candrenilor: Mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp
Sursa foto: svnews.ro
de Georgiana Adam    |    21 Aug 2023   •   08:14

Update 12:20 Unul dintre tinerii care au ajuns în comă la spital, după accident, a decedat. Astfel că bilanțul evenimentului rutier a ajuns la patru morți și un rănit grav. Potrivit surselor Antena 3 CNN, cei cinci erau membri ai unui ansamblu folcloric.

"Din păcate, unul dintre pasageri, un bărbat de 31 de ani din comuna Frătăuții Vechi a decedat la unitatea medicală. Celălalt bărbat pasager în autoturism, în vârstă de 29 ani din mun. Rădăuți a fost transferat la Spitalul Județean Suceava", a transmis IPJ Suceava.

Știrea inițială: Pompierii militari din cadrul Detașamentului Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale de stingere dotate cu echipamente pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ, la un grav accident rutier produs pe raza localității Dorna Candrenilor, informează ISU Suceava.

Accidentul rutier a fost sesizat de către echipajul SMURD B2 din cadrul Punctului de Lucru Poiana Stampei, care se întorcea la bază de la o solicitare.

A fost vorba despre un autoturism care a lovit un stâlp de electricitate din afara carosabilului, la fața locului fiind identificate cinci persoane (două de sex feminin și trei de sex masculin), trei dintre acestea fiind în stop cardio respirator (două de sex feminin și o persoană de sex masculin).

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, cele trei persoane aflate în stop cardio respirator au fost declarate decedate la fața locului. (femeie 26 de ani, femeie 18 ani și bărbat 20 de ani). Celelalte două persoane (sex masculin), au fost transportate la spital în stare de inconștiență.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: stalp coma au murit Dorna Catrenilor masina
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close