Antena 3 CNN Actualitate Locale "A doua zi de Paște a venit cu o minune": Pompierii din Tulcea au salvat "doi căței pufoși și frumoși foc" dintr-o casă cuprinsă de incendiu

"A doua zi de Paște a venit cu o minune": Pompierii din Tulcea au salvat "doi căței pufoși și frumoși foc" dintr-o casă cuprinsă de incendiu

A doua zi de Paște a venit cu o intervenție în forță și cu o minune pentru pompierii tulceni, a anunțat ISU Tulcea.

"A doua zi de Paște a venit cu o minune": Pompierii din Tulcea au salvat "doi căței pufoși și frumoși foc" dintr-o casă cuprinsă de incendiu
Sursa foto: Facebook/ ISU Tulcea
de Mia Lungu    |    06 Mai 2024   •   23:40

"Azi, la Măcin, colegii noștri ai Secției de Pompieri din oraș au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință anunțat prin apel la 112.", a precizat ISU Tulcea, pe pagina de Facebook.

"Niciun incendiu nu este un eveniment plăcut, mai ales pentru persoanele care sunt afectate în mod direct de acesta.

Nici acesta nu a fost unul diferit. A fost presărat cu pagube materiale destul de importante pentru familia care locuia acolo, a ars o bucătărie de vară și acoperișul unei camere din casa de locuit, însă au fost salvate trei camere din locuință.

A fost o intervenție cu multe pericole. În primul rând, din cauza vântului care bătea cu putere, incendiul se putea extinde rapid la întreaga locuință, iar două din cele 3 butelii care se aflau în incendiu au explodat putând provoca victime.

Apropo de victime, colegii noștri au găsit în locuință pe timpul intervenției, doi căței pufoși și frumoși foc care, din fericire, au stat cuminți într-un colțișor până au fost salvați de un coleg care i-a găsit. Au fost predați familiei care cu siguranță vor avea grijă de ei.

Cât despre incendiu, imaginile vorbesc de la sine. Cauza incendiului a fost un cablu electric neizolat corespunzător. Cu alte cuvinte, a fost făcută o improvizație la instalația electrică.

Așadar, atragem atenția încă o dată! Aveți grijă la instalațiile electrice și evitați improvizațiile! Chiar dacă pare ”o afacere” ieftină și rapidă, se poate dovedi că poate fi mai păguboasă!", au transmis pompierii.

×
Subiecte în articol: Tulcea Paste minune catei pompierii incendiu Măcin
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close