Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în apropiere de Lugoj! Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi alţi patru au fost răniţi

Accident grav în apropiere de Lugoj! Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi alţi patru au fost răniţi

Accident rutier grav pe DN 6, pe drumul care leagă Lugojul de Caransebeş, pe raza localităţii Lugojel. Cinci vehicule au fost implicate în accidentul în care un bărbat a murit, iar alţi patru au fost răniţi. De asemenea, a fost alertat și elicopterul SMURD.

 Accident grav în apropiere de Lugoj! Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi alţi patru au fost răniţi
de Andreea Borboros    |    21 Iun 2022   •   14:39

Din primele informații a reieșit faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism și un autotren.

La fața locului s-au deplasat de urgență nouă pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj.

Un elicopter SMURD a fost solicitat să vină la locul accidentului.

În urma impactului, şoferul a rămas încarcerat şi a decedat.

 IPJ Timiş a anunţat că a întocmit un dosar penal în urma accidentului.

"În cursul acestei zile, politistii lugojeni au fost sesizati sa intervina la un accident de circulatie petrecut pe DN 6 între localitatile Lugoj si Lugojel, din judetul Timis în care au fost implicate 4 autotrenuri si un autoturism. În urma impactului a rezultat ranirea a 4 persoane, respectiv conducatorul auto al unui autotren, un barbat de 34 de ani, conducatorul autoturismului, un barbat de 57 de ani si a doua femei, de 57 si 64 de ani, pasagere în autoturism. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa", au transmis poliţiştii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident Lugoj Lugojel
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close