Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident teribil în Vinerea Marea. Un tânăr a murit și alte patru persoane au fost rănite, în Hunedoara

Accident teribil în Vinerea Marea. Un tânăr a murit și alte patru persoane au fost rănite, în Hunedoara

Un accident rutier cumplit a avut loc în Vinerea Mare pe raza localității Băița din județul Hunedoara. Un tânăr a murit și alte patru persoane au fost rănite.

Accident teribil în Vinerea Marea. Un tânăr a murit și alte patru persoane au fost rănite, în Hunedoara
Sursa foto: IPJ Hunedoara
de Ioana Mircea    |    03 Mai 2024   •   20:46

Un tânăr de 23 de ani, care s-a urcat băut la volan, a ucis un alt tânăr de 21 de ani și a rănit alte patru persoane, printre care un minor de 16 ani, după ce a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a intrat într-un parapet, în această după amiază, pe raza localităţii Băiţa, din judeţul Hunedoara.

"În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani şi rănirea altor trei persoane. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat", potrivit Inspectoratului Poliției Județene Hunedoara.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini de la locul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale cu modul de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Militari din Deva, precum şi patru ambulanţe pentru a le acorda ajutorul necesar victimelor.

În maşină se aflau cinci persoane, dintre care una, în vârstă de 27 de ani, a rămas încarcerată, iar tânărul de 21 de ani se afla în stop cardio-respirator. Acestuia i-au fost aplicate manevre de resuscitare, dar fără niciun rezultat, a informat ISU Hunedoara

La Spitalul Judeţean din Deva au fost transportate pentru investigaţii de specialitate două dintre victime: bărbatul în vârstă de 27 de ani şi un minor în vârstă de 16 de ani.

Celelalte două persoane implicate în eveniment au fost evaluate de către echipajele medicale la locul intervenţiei şi nu a fost necesar transportul acestora la o unitate spitalicească, precizează ISU Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: accident Hunedoara
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close