Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet nevinovat!” | Ana-Maria a avut parte de un sfârșit tragic, la doar 16 ani

”Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet nevinovat!” | Ana-Maria a avut parte de un sfârșit tragic, la doar 16 ani

Ana-Maria a avut parte de un sfârșit tragic la doar 16 ani.

de Gabi Vlad    |    04 Mar 2024   •   10:10

Ana-Maria a murit la doar 16 ani, după ce iubitul ei, cu șapte ani mai mare, s-a urcat beat la volan și a provocat un grav accident de circulație.

Totul s-a întâmplat duminică dimineața, pe un drum județean din apropierea orașului Însurăței din județul Brăila.

Tânărul s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, iar, la un moment dat, a pierdut controlul volanului și a lovit pomii situați pe marginea drumului. 

În urma impactului, Ana Maria a fost aruncată din mașină. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, fiind nevoiți să constate decesul. 

Din primele cercetări, a reieșit faptul că un tânăr de 23 de ani, din comuna Roșiori, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 211D, dinspre satul Roșiori, la întrarea în localitatea Florica, ar fi părăsit partea carosabilă și a lovit pomii situați pe marginea acostamentului.

În urma evenimentului, a rezultat decesul unei tinere de 16 ani, din comuna Roșiori, pasageră în autovehicul. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că avea o imbibiție alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

În urma testării cu aparatul drugtest, rezultatul a fost negativ. După audieri și odată cu confirmarea buletinului medical, tânărul a fost reținut pe baza de ordonanță.

Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei cu propunere legală. În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, se arată în comunicatul Poliției.

×
Subiecte în articol: accident Brăila
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close