Antena 3 CNN Actualitate Locale Un cunoscut dealer din Arad a fost arestat de polițiști după ce a condus sub influența drogurilor

Un cunoscut dealer din Arad a fost arestat de polițiști după ce a condus sub influența drogurilor

Un bărbat din Arad a fost prins în trafic, în flagrant, având asupra lui aproximativ 1 kilogram de substanță cu efect psihoactiv 2-MMC. Când a fost oprit, bărbatul era drogat cu cocaină.

Un cunoscut dealer din Arad a fost arestat de polițiști după ce a condus sub influența drogurilor
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iun 2023   •   15:26

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu un procuror DIICOT Arad, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de efectuarea fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

De asemenea, au fost descoperiți și ridicați, 400 de euro, 22.667 de lei și 40 de dinari.

Pe parcursul acestui an,  bărbatul ar fi comercializat, în mod repetat, substanțe psihoactive, consumatorilor din municipiul Arad.

Conform Mediafax, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus, vineri, arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Citește și: Dezvăluiri în cazul dublei crime de la Timișoara. Ucigașul a recunoscut că era drogat când le-a luat viața celor doi bătrâni

 

×
Subiecte în articol: bărbat arestat trafic de droguri
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close