Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul din Braşov, care s-a înecat cu mâncare la un restaurant, a murit la spital

Bărbatul din Braşov, care s-a înecat cu mâncare la un restaurant, a murit la spital

Bărbatul din Braşov care s-a înecat cu mâncare, în timp ce se afla la un restaurant, a murit. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa în ciuda faptului că o echipă de la Institutul Marius Nasta s-a deplasat la Braşov pentru a-i îndepărta resturile alimentare din plămâni.

de Ovidiu Stan    |    15 Apr 2024   •   11:48

A fost o intervenţie contracronometru în momentul în care bărbatul aflat la restaurant s-a înecat cu mâncare. Angajaţii restaurantului au sunat imediat la 112.

La faţa locului a venit de urgenţă un echipaj SMURD care l-a resuscitat pe bărbatul aflat în stop cardiorespirator şi l-a transportat la spital.

Acesta şi-a revenit, însă pentru că în plămânul acestuia se afla un rest de mâncare, s-a luat decizia, după ce s-a consultat Institutul de Pneumofiziologie Marius Nasta de la Bucureşti al cărui director a stabilit că este mult mai simplu să trimiţi doi medici pentru a interveni chirurgical în Braşov ceea ce s-a şi întâmplat.

Cei doi medici au venit de urgenţă la Braşov. L-au operat pe bărbatul de 30 de ani, efectuându-i o endoscopi şi acesta a fost într-o stare bună. Însă, la două ore după ce a avut loc intervenţia, bărbatul a pierdut lupta cu viaţa.

Potrivit unor surse, bărbatul a făcut mai multe complicaţii şi avea şi un infarct precedent.

Acesta va fi transportat la Medicina Legală pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

×
Subiecte în articol: barbat inecat mancare restaurant Brașov
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close