Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Croația, dat în urmărire internațională, a fost prins când conducea beat la Timișoara

Un bărbat din Croația, dat în urmărire internațională, a fost prins când conducea beat la Timișoara

Un bărbat din Croația în vârstă de 54 de ani, care era urmărit internațional în baza unui mandat european de arestare de către autoritățile din Croația, a fost depistat în trafic, la Timișoara.

Un bărbat din Croația, dat în urmărire internațională, a fost prins când conducea beat la Timișoara
Sursa foto: agerpres
de Alexandra Axinia    |    18 Mai 2023   •   14:05

În urma schimbului de informații realizat prin intermediul Biroului Sirene din cadrul centrului de Cooperare Polițienească Internațională – IGPR, dintre polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și autoritățile judiciare din Croația, bărbatul, bănuit de comiterea unor infracțiuni economice, a fost depistat de către polițiștii Serviciului Rutier.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că persoana căutată internațional era chiar șoferul oprit. 

"Bărbatul, în calitate de reprezentant legal al unor societăți comerciale, și-ar fi însușit ilegal sume de bani din fondurile societăților în cauză, săvârșind infracțiunea de deturnare de fonduri, prevăzută de legislația din Croația.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind sancționat contravențional, cu 1.305 lei. Totodată, permisul de conducere al acestuia a fost reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile", transmite, joi, Poliția Timiș.

Conform Mediafax, bărbatul a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și predat polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în vederea continuării cercetărilor.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close