Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer din Maramureş a vrut să impresioneze câteva fete, însă filmarea a ajuns şi la Poliţie

Un şofer din Maramureş a vrut să impresioneze câteva fete, însă filmarea a ajuns şi la Poliţie

Doi tineri au dat dovadă de inconștiență totală pe drumurile din Baia Mare. Unul dintre ei s-a urcat la volan și a condus cu o saltea legată de mașină, saltea pe care se afla celălalt tânăr.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2024   •   08:37

Totul s-a întâmplat pe strada Barajului din Baia Mare și totul a fost înregistrat și postat imediat pe rețelele de socializare.

Imaginile șocante au ajuns și în mâinile polițiștilor Biroului Rutier din Baia Mare.

Polițiștii au reușit să îl identifice rapid pe șofer, asta deși filmarea postată pe rețelele de socializare nu le permitea să vadă numărul de înmatriculare al autoturismului.

Acesta a rămas fără permis pentru 60 de zile și s-a ales și cu o amendă de aproape două mii de lei.

"În urma imaginilor primite, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice în vederea identificării conducătorului auto și luării măsurilor legale.

Astfel polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, din Baia Mare, și au stabilit că evenimentul s-ar fi produs aseară, în jurul orei 22.30. Nicio persoană nu a fost rănită.

Soferul a fost sancționat contraventional conform prevederilor art. 41 al. 1 din O. U. G. 195/2002, art. 77, al. 2, art. 114 al. 1 lit) b și art. 150 al. 1 lit. c) din Regulamentul de aplicare a O. U. G. 195/2002, cu amendă în valoare 1.980 lei", potrivit IPJ Maramureș.

×
Subiecte în articol: Maramureș sofer Politie
Parteneri
Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare
x close