Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul care a incendiat primăria lui Emil Boc a fost prins | Polițiștii l-au imobilizat pe asfalt

Bărbatul care a incendiat primăria lui Emil Boc a fost prins | Polițiștii l-au imobilizat pe asfalt

A fost reținut bărbatul care a incendiat primăria condusă de Emil Boc. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna Ghireșu, care fusese internat la Psihiatrie și care consuma droguri.

Bărbatul care a incendiat primăria lui Emil Boc a fost prins | Polițiștii l-au imobilizat pe asfalt
de Andreea Ştefan    |    21 Aug 2022   •   16:31

Bărbatul a aruncat cu benzină pe ușa instituției, iar flăcările puternice au cuprins intrarea. Benzina s-a scurs și pe trotuar, iar flăcările s-au extins rapid.

Acesta a fost prins la câteva străzi distanță.

A fost audiat de Poliție și a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Tânărul are 27 de ani și este din comuna Ghireșu. Acesta a fost internat la psihiatrie până în data de 6 august pentru consum de droguri și tulburări de personalitate. Se pare că a mai încercat să incendieze coșuri de gunoi în oraș. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Incidentul s-a petrecut seara trecută, în jurul orei 20:00.

Bărbatul a folosit o sticlă cu benzină pe care a aruncat-o pe ușa de protocol a primăriei și a aprins-o.

Ulterior, benzina s-a scurs pe trotuar, luând și acesta foc, iar individul a plecat liniștit, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

La momentul respectiv, centrul orașului era împânzit de poliție și jandarmi cu ocazia unui concert desfășurat de Zilele Maghiare Clujene.

Și totuși, nu a fost cine să intervină pe moment și să-l oprească pe tânăr din a dat foc primăriei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Primăria lui Emil Boc, incendiată cu benzină de un bărbat. Momentul a fost filmat de un șofer din trafic

Ușa de acces în Primăria Cluj-Napoca, cea de pe strada Moţilor, a fost incendiată de un bărbat, aseară. Acesta a turnat benzină dintr-o sticlă, pe ușa de lemn, și i-a dat foc.

După incident, bărbatul a plecat mai departe pe stradă. Benzina s-a scurs și pe trotuar, astfel că focul s-a extins până aproape de stradă. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar făptașul a fost arestat de polițiști după un timp.

×
Subiecte în articol: Emil Boc primarie
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close