Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Olt a preferat să dea foc casei mamei sale decât să o împartă la moştenire

Un bărbat din Olt a preferat să dea foc casei mamei sale decât să o împartă la moştenire

Un bărbat din județul Olt, care a incendiat casa în care locuia cu mama sa, a fost arestat. Individul a recurs la acest gest după o ceartă pe care a avut-o în familie legată de moștenirea imobilului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2024   •   09:25

Bărbatul din Slatina, în vârstă de 46 de ani, locuia împreună cu mama sa într-o casă, în localitatea Schitu din judeţul Olt.

Între el şi femeie au apărut discuţii legate de dreptul la moştenire. Supărat că nu a ajuns la o înţelegere asupra imobilului, bărbatul a dat foc casei.

Incendiul a cuprins întreaga casă, iar flăcările au distrus-o aproape în totalitate. Norocul mamei piromanului a fost că a fugit imediat din casă şi a anunţat autorităţile.

Bărbatul a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru infracţiunea de distrugere prin incendiere.

Nu este primul caz de acest fel din judeţul Olt. În toamna anului trecut, un bărbat a recurs la acelaşi gest şi din acelaşi motiv: nu a reuşit să obţină moştenirea şi a preferat să îi dea foc.

×
Subiecte în articol: incendiu ISU Olt pompieri mostenire
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close