Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu mese şi scaune între suporterii celor două echipe de fotbal din Craiova. Huliganii care au devastat centrul oraşului, căutaţi de poliţie

Bătaie cu mese şi scaune între suporterii celor două echipe de fotbal din Craiova. Huliganii care au devastat centrul oraşului, căutaţi de poliţie

Huliganii care au devastat centrul oraşului Craiova după ce s-au bătut cu scaune şi mese înaintea meciului dintre cele două echipe de fotbal din oraş sunt căutaţi de poliţie. Suporterii s-au luat la bătaie la o terasă din centrul vechi. Violenţele au luat sfârşit abia după ce au intervenit jandarmii.

de Andreea Borboros    |    11 Mar 2024   •   12:43

Au fost incidente la Craiova înainte de meciul dintre cele două echipe de fotbal ale orașului: FCU Craiova și CSU Craiova.

Centrul vechi al oraşului Craiova s-a dovenit a fi un câmp de luptă între suporterii celor două echipe de fotbal din oraş. Aceştia au aruncat unii spre alţii cu scaune, mese, tot ce le-a căzut la mână, astfel au distrus totul în urma lor.

Scenele violente au fost surprinse de clienţii care se aflau în interiorul localului şi tot ei au fost cei care au sunat imediat la 112, iar la faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de jandarmi, care au reuşit să aplaneze conflictul dintre cele două tabere.

Două persoane, un tânăr de 26 de ani şi un altul de 28 de ani, au fost conduse la poliţie. Asupra tânărului de 26 de ani, jandarmii au descoperit un baston telescopic.

Incidentele însă nu s-au oprit aici, asta pentru că, în urma verificărilor de la intrarea pe stadion, jandarmii au descoperit mai mulţi indivizi care aveau asupra lor articole pirotehnice.

Totodată, la finalul partidei de fotbal dintre FCU CRaiova şi CSU Craiova, un supoert a fost surprins în zona unde erau parcate autocarele celor două echipe. Acesta a fost imobilizat şi sancţionat cu suma de 500 de lei.

În total, şapte persoane au primit interdicţia de a mai intra pentru un an de zile pe stadionul din Craiova.

×
Subiecte în articol: bătaie suporteri Craiova huligani
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close