Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bebeluș, în stare gravă după ce a fost hrănit cu lapte praf preparat cu apă din fântână

Un bebeluș, în stare gravă după ce a fost hrănit cu lapte praf preparat cu apă din fântână

Un bebeluș a ajuns în stare gravă la Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi, după ce a fost hrănit cu lapte praf preparat cu apă din fântână.

Un bebeluș, în stare gravă după ce a fost hrănit cu lapte praf preparat cu apă din fântână
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2024   •   18:45

Bebelușul a fost transferat de la un spital din Botoşani la Spitalul pentru Copii "Sfânta Maria" din Iaşi, după ce starea acestuia s-a agravat, în urma intoxicaţiei cu nitriţi.

Mama le-a spus medicilor că a folosit apă din fântână pentru a pregăti laptele praf.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sfânta Maria" din Iaşi, dr. Cătălina Ionescu, a declarat că bebeluşul ar fi fost hrănit cu lapte praf preparat cu apă din fântână. 

"Bebelușul în vârstă de 28 de zile, alimentat cu lapte praf pregătit cu apă de la fântână, a fost transferat în cursul serii trecute de la spitalul din Botoşani, cu intoxicaţie cu nitriţi în formă severă.

Pacientul a fost internat, în primă etapă, la Secţia de Terapie Intensivă, unde a primit antidotul pentru intoxicaţia cu nitriţi.

În cursul acestei zile a fost transferat la Secţia de Toxicologie. În acest moment, starea generală a pacientului este bună", a precizat medicul Cătălina Ionescu.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close