Antena 3 CNN Actualitate Locale Metoda prin care un brancardier și-a șantajat fosta iubită să îi dea cadourile înapoi

Metoda prin care un brancardier și-a șantajat fosta iubită să îi dea cadourile înapoi

Un brancardier de la un spital din Târgu Jiu a decis să-şi șantajeze în repetate rânduri fosta iubită pentru a recupera cadourile pe care i le-a dat acesteia în timpul relației. Ce metodă a folosit şi cum a fost prins de poliţişti.

Metoda prin care un brancardier și-a șantajat fosta iubită să îi dea cadourile înapoi
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2023   •   16:29

Mai exact, individul a mers, miercuri, la locuința fostei iubite, deghizat în poliţist având asupra sa un toc și un pistol, iar pe cap avea o șapcă inscripționată cu însemnele Poliției.

Planul să a dat greș şi a intrat în vizorul Poliţiei. 

Astăzi, individul a fost reținut  pentru 24 de ore, fiind bănuit de uzurparea de calități oficiale, șantaj, hărțuire și amenințare.

"Totodată, pe 30 aprilie a.c., bărbatul a mers la casa femeii, purtând uniforma, fără ca acesta să aibă calitatea de funcționar.

De asemenea, începând cu luna august 2022, acesta ar fi șantajat-o pe femeie, solicitându-i să îi restituie cadourile primite pe durata relației, precum și 30.000 de lei.

În acest sens bărbatul ar fi urmărit-o atât la locuința de domiciliu, cât și la locul de muncă și ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i o stare de temere, informează IPJ Gorj, citat de Mediafax. 

Surse din anchetă au declarat pentru sursa citată că bărbatul este brancardieri la un spital și a împrumutat o geacă de polițist.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close