Antena 3 CNN Actualitate Locale Un cadavru în stare avansată de putrefacție a fost găsit pe malul râului Mureș: Ar fi fetița dispărută pe 1 Mai, când o barcă cu 12 oameni s-a răsturnat

Un cadavru în stare avansată de putrefacție a fost găsit pe malul râului Mureș: Ar fi fetița dispărută pe 1 Mai, când o barcă cu 12 oameni s-a răsturnat

La aproape patru luni de la tragedia ce a dus la moartea a doi copii și doi adulți, trupul fetiței de șapte ani, care a căzut în râul Mureș alături de fratele și tatăl ei, ar fi fost descoperit.

Un cadavru în stare avansată de putrefacție a fost găsit pe malul râului Mureș: Ar fi fetița dispărută pe 1 Mai, când o barcă cu 12 oameni s-a răsturnat
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Aug 2023   •   23:30

După ce apele Mureșului au scăzut, rămășite umane au ieșit la iveală în zona Șeitin, în județul Arad, pe o insulă de pe râu.

Din primele date, unchiul fetiței ar fi confirmat că hainele găsite în apropiere ar fi fost ale micuței. Osemintele găsite, în fapt un craniu de copil, vor fi preluate de medicii legiști pentru autopsie și duse IML Arad unde vor fi supuse expertizei.

Cel mai probabil vor fi prelevate probe ADN pentru a se stabili identitatea rămășițele umane găsite. 

Micuța a dispărut în apele râului Mureș alături de alți trei membrii din familie după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în râul Mureș, în zona localității Periam Port din Timiș.

Pe data de 30 aprilie, o barcă în care se aflau 12 oameni, s-a răsturnat în râul Mureș apa. Un copil de 3 ani și opt luni a fost scos înecat apă șii alte patru persoane, doi adulți și doi copii, au fost dați dispărți.

În următoarele zile, au fost găsiți bărbații dispăruți în râu, dar și băiețelul de 11 ani. Fetita de 6 ani a rămas singura dispărută în apele Mureșului.

Surse afirmă ca o ruda a fetiței a recunoscut hainele cu care micuța fusese îmbrăcată in ziua fatidică. Oasele urmează să fie trimise la Institutul de Medicină Legală din București pentru a stabili profilul genetic.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close