Antena 3 CNN Actualitate Locale Camelia Tișe, fosta soție a lui Alin Tișe, președintele CJ Cluj, a fost găsită moartă în casă

Camelia Tișe, fosta soție a lui Alin Tișe, președintele CJ Cluj, a fost găsită moartă în casă

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a fost descoperită moartă în locuința sa din Cluj-Napoca.

de Andreea Borboros    |    05 Feb 2024   •   11:13

Camelia Veronica Tișe, în vârstă de 47 de ani, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, a fost găsită moartă în locuința sa din Cluj-Napoca. Menajera, cea care a găsit-o pe femeie fără suflare, a fost cea care a sunat imediat la 112. 

Din păcate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului nu a mai putut face nimic decât să confirme decesul femeii.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, cel mai probabil, femeia ar fi murit pe timpul nopții, din cauze medicale. Urmează ca medicii legiști să stabilească cu exactitate cauza morții femeii. 

În acest moment, anchetatorii fac cercetări la fața locului. 

”La data de 5 februarie, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani.

Ajunși la domiciliul femeii, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul.

Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul Poliției. 

Din primele informații, se pare că trupul femeii nu prezenta urme de violență. 

Camelia și Alin Tișe erau divorțați încă din anul 2018. Aceștia au fost cununați de Emil Boc, chiar în calitate de naș. 

Camelia Veronica Tișe avea 47 de ani și era notar. 

Cei doi aveau împreună un fiu.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close