Antena 3 CNN Actualitate Locale Cât l-a costat pe un turist o porție de cartofi prăjiți, în Eforie Nord. Bărbatul a fost șocat când a primit nota

Cât l-a costat pe un turist o porție de cartofi prăjiți, în Eforie Nord. Bărbatul a fost șocat când a primit nota

Turiștii care ajung pe litoralul românesc rămân uimiți în fața prețurilor halucinante și fără sens pe care le practică unii comercianți. Un bărbat a rămas șocat după ce a aflat cât are de plătit pentru o simplă porție de cartofi.

Cât l-a costat pe un turist o porție de cartofi prăjiți, în Eforie Nord. Bărbatul a fost șocat când a primit nota
Sursa foto: Replica de Constanta
de Alexandra Axinia    |    22 Iun 2023   •   09:15

Un bărbat aflat în vacanță la Eforie Nord  și-a comandat o portițe de cartofi, una de cârnați și una cu ceafă de porc. Când a venit vremea să plătească, turistul a rămas blocat.

Bonul fiscal arăta că porția de cartofi costă 50 de lei. Lângă prețul halucinant, pe bonul de plată era specificat faptul că bărbatul era taxat pentru o porție de un kilogram de cartofi.

Nu doar că erau greșite cantitățile, dar pe bon nu apăreau toate felurile de mâncare cerute de client. 

Pe litoralul românesc, spun operatorii din turism, se află în aceste zile aproximativ 30.000 de turiști. Cele mai căutate stațiuni sunt Mamaia, Eforie Nord și Vama Veche, chiar dacă prețurile au crescut cu 20-30%. 

Citește și: O staţiune de la malul mării riscă să rămână fără faleză. Turiştii sunt în pericol!

La o pensiune de trei stele din Vama Veche, cazarea în cameră dublă este de 400 de lei pe noapte și poate ajunge la 600 de lei pentru o cameră de familie. Unele pensiuni includ în prețul cazării și micul dejun, accesul la piscină și alte facilități.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close